Kylie Jenner a mințit că e miliardară! Cine a învățat-o să mintă și a regizat totul?

2 iunie 2020 12:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, a mințit în legătură cu averea ei! Jurnaliștii de la Forbes au demascat falsul în declarații în spatele căruia ar fi stat chiar mama fotomodelului Kris Jenner. Revista americană i-a luat titlul deținut din 2019 de ”cea mai tânără miliardară din lume” după ce a descoperit că a ”măsluit” declarațiile fiscale pentru a ”umfla” valoarea companiei Kylie Cosmetics.

Lovitură de imagine pentru Kylie Jenner, care a fost timp de doi ani deținătoarea titlului de cea mai tânără miliardară din lume. Revista americană Forbes i-a retras titlul și a acuzat-o de fals în declarații fiscale. Practic, Kylie, sfătuită de mama ei Kris Jenner, 64 de ani, a falsificat declarațiile fiscale pentru a mări valoarea brandului creat de ea Kylie Cosmetics. Kylie deține 51% din această companie după ce a vândut restul acțiunilor gigantului Coty cu suma de 600 de milioane de dolari. Înainte ca Forbes să publice materialul defăimător, Kylie a cheltuit 130 de milioane de dolari, în doar o lună cumpărând case, avioane private, mașini și fel de fel de cadouri scumpe pentru surorile ei, informează The Sun.

Care a fost reacția lui Kylie Jenner după ce a fost deconspirată?

Reacția fotomodelului Kylie Jenner de 22 de ani de pe contul ei de Instagram a fost una extrem de vehementă. Deși apropiații spun că a stat în casa ei din Beverly Hills și a lâns în pernă, refuzând să discute cu mama ei Kris Jenner, Kylie a ieșit la atac prin intermediul contului ei de Instagram. ”Am crezut că am primit titlul de la un site serios, cu o reputație solidă. Dar am descoperit că a publicat mai multe informații neadevărate și face presupuneri neverificate. Nu am cerut niciodată titlul acesta de miliardară și nu am mințit niciodată pentru a reuși în carieră”.

Citește și:

Revista Forbes îi retrage titlul de miliardară lui Kylie Jenner. Vedeta este acuzată că a minţit cu privire la averea deţinută

FOTO Imagini cu locuința de 36 de milioane de dolari a lui Kylie Jenner! Are propriul teren de tenis

Care sunt averile reale ale membrilor clanului Kardashian-Jenner?

Succesul reality show-ului ”Keeping un with the Kardashians” i-a transformat pe toți membrii familiei Kardashian-Jenner în staruri mondiale. Până și fratele mai mic al surorilor Kardashian, Rob a avut parte de propria lui emisiune Rob & Chyna. Rob are 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram și are o companie producătoare de șosete. Are o avere de 10 milioane de dolari. Iată cum stau cu averile ceilalți membri?

Mai multe