Kylie Jenner, cicatrice înfiorătoare pe picior! Ce a pățit vedeta

19 iunie 2017 17:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rareori au fost surprinse „defecte” estetice la surorile Kardashian-Jenner. De această dată, Kylie Jenner (19 ani) nu s-a mai ferit și a arătat tuturor admiratorilor de pe Internet o cicatrice urâtă de pe piciorul stâng. Un accident teribil în copilărie i-a provocat acest semn.

Kylie Jenner a fost fotografiată pe scaunul din spate a unei mașini într-o ipostază provocatoare, dar fanii au fost surprinși când au observat pe piciorul său un semn ce seamănă cu o cicatrice, precizează Daily Mail.

Kylie a mai povestit prin 2011 într-un interviu pentru revista Celebuzz că s-a ales cu acest semn urât în copilărie, pe când se juca „de-a v-ați ascunselea”.

„Când aveam vreo cinci ani, eu și sora mea ne jucam «de-a v-ați ascunselea», iar eu îmi găsisem o ascunzătoare undeva la înălțime, deasupra unei porți. după o vreme, cum sora mea nu a reușit să mă găsească, am vrut să cobor, dar am căzut cu piciorul într-un fier ascuțit al porții. îmi sfârtecase mușciul. Azi, cicatricea este mai mică pentru că am crescut”, a mărturisit Kylie.

Fotografii i-au mai surprins cicatricea și prin 2015, în diferite situații, dar cea mai mică dintre surorile Kardashian a declarat de fiecare dată că „își iubește cicatricea”. Cea mai recentă poză pe care a publicat-o pe contul ei de Instagram a fost făcută după ce a petrecut o seară alături de prietenele sale într-un restaurant din vestul Hollywoodului.

Mai multe