Kylie Minogue a suferit o cădere nervoasă după despărțire: „Eram compromisă”

19 februarie 2018 12:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kylie Minogue (49 de ani) și-a recăpătat strălucirea de altă dată, la un an după despărțirea de actorul Joshua Sasse (30 de ani). Eșecul în dragoste aproape că a distrus-o pe Kylie, dar a avut alături persoane dragi care au ajutat-o să treacă peste dramă. Prezentă la Premiile BAFTA, ea arată aproape la fel de bine ca în tinerețe.

Cântăreața australiancă a mărturisit că a suferit de o cădere nervoasă după ce s-a despărțit de fostul iubit, cu care se logodise. Din cauza depresiei, Kylie s-a retras în Thailanda timp de șase zile pentru a-și regăsi pacea interioară, scrie The Sun.

„Am simțit nevoia să mă opresc de la toate. Am știut că aveam nevoie să=mi vindec... sistemul meu fizic era compromis. Cred că asta se numește criză nervoasă”, a mărturisit Kylie Minogue, într-un interviu, dar în ciuda suferinței prin care a trecut după despărțire, cântăreața este totuși optimistă sau încearcă să se mintă singură că nu și-a dorit niciodată ceva ce tocmai aștepta cu ardoare: „Nu a fost alegerea potrivită. N-am fost niciodată acel gen de femeie sau fată care visează să ajungă în fața altarului.”

Kylie Minogue a participat la o cină festivă organizată înainte de decernarea Premiilor BAFTA, unde a strălucit. La cei aproape 50 de ani ai săi, Kylie încă este o prezență ravisantă și știe să se facă plăcută sexului opus și să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

Femeia cu care ar fi înșelat-o Joshua este actrița Harriet Colling (29 de ani), cu care ar fi vrut să se căsătorească la scurt timp după ce s-a despărțit de Kylie. Ironia sorții a făcut ca Joshua, la rândul lui, să fie părăsit de Harriet, chiar înainte de a face pasul cel mare.

Mai multe