Kylie Minogue, sexy și elegantă la 52 de ani. Cum și-a surprins fanii cântăreața?

15 decembrie 2020 16:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kylie Minogue este fenomenală! La cei 52 de ani ai ei, cântăreața australiană își păstrează silueta care a consacrat-o încă de acum 30 de ani. Kylie și-a surprins recent fanii pozând într-o rochie strălucitoare cu o despicătură amețitor de adâncă. Ea filmează în Londra pentru programul de Crăciun.

Kylie Minogue și-a surprins fanii cu o apariție sexy și elegantă totodată. Cântăreața de 52 de ani, originară din Australia a postat pe contul ei de Instagram, care e urmărit de peste două milioane de fani din întreaga lume o fotografie din timpul filmărilor pentru programul de Crăciun. Kylie Minogue are o avere estimată la peste 110 milioane de dolari și a îmbrăcat o rochie semnată Georges Hobeika, făcută special pentru a se potrivi staturii de 1,52 metri cât are Kylie în înălțime. Rochia face parte din colecția de primăvară-vară 2021. Pantofii cântăreței sunt realizați de Aquazzura și bijuteriile au fost create special pentru Kylie de Lark & Berry.

Citește și:

Kylie Minogue şi-a “tras” un nou iubit

Kylie Minogue, tratament bizar pentru ten. Are față de porțelan, dar nu oricine rezistă la așa ceva

Kylie Minogue, fără noroc în dragoste

Kylie Minogue a fost răsfățată de public, dar suferă pe plan personal. Nu a fost măritată niciodată, dar s-a iubit cu mulți bărbați printre care fotomodelul Andres Velencoso (41 de ani), Olivier Martinez (54 de ani), Nick Cave (62 de ani) Jean-Claude Van Damme (59 de ani), Lenny Kravitz (55 de ani) și Michael Hutchence, de la INXS

Mai multe