Kylie Minogue şi-a luat iubit celebru, cu aproape zece ani mai tânăr decât ea

24 iunie 2015 15:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se pare că celebra cântăreaţă Kyle Minogue (47 de ani) se iubeşte cu liderul formaţiei Coldplay, Chris Martin (38 de ani). Între cei doi sunt nouă ani diferenţă, dar focoasa blondă nu pare a fi deranjată de vârstă, atunci când vine vorba de ralaţiile amoroase.

Chris Martin şi Kylie Minogue au fost văzuţi plimbându-se împreună, pe străzile Londrei, conform mirror.co.uk. Chiar la câteva ore după ce Kylie a încântat publicul britanic prezent la festivalul Hyde Park duminică (21 iunie), ea a fost văzută plimbându-se pe străzile pustii ale Londrei împreună cu vocalistul de la Coldplay. Cei doi sunt prieteni de mulţi ani şi au colaborat şi pe plan muzical.

Chris Martin are doi copii cu Gwyneth Palthrow

Chris Martin are doi copii, Apple şi Moses, cu celebra actriţă Gwyneth Palthrow, de care s-a despărţit anul trecut şi cu care a împărţit o avere de 200 de milioane de lire, dar cei doi au rămas prieteni foarte buni. Kylie Minogue a mai avut iubiţi faimoşi. Ea a fost într-o relaţie cu Jason Donovan (47 de ani), Oliver Martinez (49 de ani) şi cu modelul spaniol Andrés Velencoso Segura (37 de ani).

Mai multe