“L-am pălmuit pentru că m-a pus să-mi dau jos chiloţii!” Sharon Stone şochează

16 iulie 2014 19:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Devenită cunoscută în întreaga lume datorită rolului Catherine Tramell din filmul “Instinct Primar”, Sharon Stone păstrează amintiri amare de la turnarea acestuia. Diva este şi acum supărată pe regizorul care a făcut-o celebră, potrivit “Voici”.

Oamenii din întreaga lume cunosc faimoasa scenă în care Sharon Stone (care atunci avea 34 de ani), îmbrăcată într-o  rochie albă mulată, pune picior peste picior, apoi schimbă poziţia ridicand piciorul de dedesubt şi coborându-l pe cel de deasupra, lăsând la iveală părţile intime fără lenjerie intimă. Detaliul nu a scăpat nimănui, mai ales cenzurii americane, care a tăiat scena la difuzarea în sălile de cinema.

“Regizorul Paul Verhoeven mi-a cerut să-mi dau jos chiloţii, fiindcă se vedeau la cameră. Dar mi-a promis că nu se va vedea nimic în final. Însă câteva săptămâni mai târziu s-a proiectat filmul la Festivalul de la Cannes. Când am văzut secvenţa, m-am simţit trădată. M-am ridicat şi l-am pălmuit”, a povestit recent Sharon. La 56 de ani, vedeta care îşi compară fundul cu o pungă de prânză, din cauza celulitei, spune că nu îi reproşează că a păstrat scena. Însă s-a supărat că a trădat-o, promiţându-i că o va scoate.

Actriţa recunoaşte că acest film i-a schimbat cursul carierei. “Eram o simplă comediană americană când am ajuns la Cannes, la plecare eram deja o vedetă cunoscută pe plan mondial”, spune ea.

Sharon a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu ziaristul Phil Bronstein, între 1998-2000.  Ea are trei copii adoptaţi, Roan (13 ani), Laird (8 ani) şi Quinn (7 ani).

Mai multe