La 46 de ani, Jennifer Garner e îndrăgostită lulea de John Miller

1 noiembrie 2018 12:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Garner, 46 de ani, este îndrăgostită până peste cap de preşedintele director general de la Cali Group, John Miller. Ei se curtează în secret de aproape 6 luni, susţine o sursă pentru „US Weekly”.

Jennifer Garner, 46 de ani e îndrăgostită lulea de chipeşul John Miller, în vârstă de 40 de ani. “Lucrurile sunt foarte serioase între ei. În weekend, actriţa şi-a petrecut o parte din timp cu fostul soţ, Ben Affleck (46 de ani), şi copiii lor, Violet, de 12 ani, Seraphina , de 9 ani şi Samuel, în vârstă de 6 ani. Însă duminică seara s-a întâlnit cu Miller, susţine o sursă care i-a întâlnit pentru revista „US Weekly”. Vestea că Jennifer Garner s-a cuplat în secret cu preşedintele director general de la Cali Group, care deţine lanţul de restaurante CaliBurger şi alte cinci firme, a apărut ca o bombă săptămâna trecută. John Miller e în proces de divorţ cu soţia lui, violonista Caroline Campbell, împreună cu care are doi copii. Jen îl face pe John cel mai fericit om din lume”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Jennifer Garner şi Ben Affleck au semnat actele de divorţ joi, 4 octombrie. Ei au trei copii, Cei doi actori s-au căsătorit în 2005 şi s-au despărţit în 2015, după ce Ben a înşelat-o pe Jen cu bona copiilor. Garner a încercat să-l ierte pe Ben Affleck, însă acesta a dat în patima băuturii. L-a pus să se interneze la dezalcoolizare în trei rânduri, însă el tot nu s-a lăsat de băutură. Din această cauză, actriţa a luat decizia să finalizeze divorţul. În perioada 2015, cât Garner şi Affleck au fost despărţiţi, el s-a consolat cu scenarista de la „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus (38 de ani), dar în august s-au despărţit. Atunci, actorul a fost internat de Jennifer Garner a teria oară la dezalcoolizare. Însă nu după mult timp  Ben a fost prins de paparazzi cu frumoasa Shauna Sexton, de 22 de ani, care a pozat în Playboy. De astă dată, fosta soţie nu l-a mai iertat. Jennifer Garner e îndrăgostită lulea de John Miller după ce a finalizat divorţul de Ben Affleck.

Mai multe