La 49 de ani, Nicole Kidman a renunțat la sutien și bine a făcut!

3 noiembrie 2016 17:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nicole Kidman, una dintre cele mai delicate actrițe de la Hollywood, și-a însoțit soțul, cântărețul Keith Urban, la Premiile Country Music Association Awards miercuri, 2 noiembrie. Îmbrăcată într-o rochie roz diafană, australianca în vârstă de 49 de ani a surprins prin îndrăzneala de a renunța la sutien.

Vremurile în care Nicole Kidman îi făcea pe toți să se întrebe dacă nu cumva și-a pus silicoane sunt de mult apuse. La acordarea premiilor Country Music Association, actrița a afișat un bust natural, neîncorsetat de sutien, care a amintit de apariția ei incredibil de sexy din filmul ”Eyes Wide Shut” / ”Cu ochii larg închiși”.

Actrița a ales o rochie roz, din triplu voal, foarte feminină, plisată în partea inferioară, cu mâneci bufante și volane pe umeri, cu talia subliniată de un cordon roșu subțire, în aceeași nuanță cu gulerul la baza gâtului.

Pentru că a renunțat la sutien, rochia diafană s-a așezat indiscret pe sânii lui Kidman, dându-le ocazia fotografilor să imortalizeze sfârcurile uneia dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

Mai multe