La 52 de ani, Tom Cruise sare de pe clădiri

22 august 2014 21:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Iubeşte pericolul şi nu se dă înapoi de la nici o cascadorie! La cei 52 de ani ai săi, Tom Cruise continuă să ne uimească executându-şi singur scenele care îi dau de furcă până şi celui mai nebun cascador.

A reuşit să strângă în 26 de ani de carieră peste 375 de milioane de dolari (1,25 miliarde de lei) muncind din greu şi acceptând cele mai grele roluri.

La 52 de ani, Tom Cruise continuă să ne şocheze. Zilele trecute a făcut senzaţie în Viena, după ce a sărit în gol de pe Operă.

A fost aplaudat la scenă deschisă inclusiv de colegii de platou. Starul turnează pentru cea de a cincea ecranizare a franşizei de succes „Misiune Imposibilă”.

Tom Cruise are brevet de cascador de mai bine de 25 de ani şi de foarte puţine ori a acceptat să fie dublat pentru scenele periculoase. După ce a divorţat în 2012 de Katie Holmes, Cruise s-a dedicat întru totul proiectelor sale cinematografice.

Apropiaţii susţin că s-a aglomerat înadins pentru a trece mai uşor peste suferinţa cauzată de eşecul celui de al treilea mariaj.

Mai multe