La Bon Jovi în local nu plăteşti, ci speli vasele
Are o inimă mare! După ce a vândut peste 120 de milioane de albume la nivel mondial şi a strâns o avere de 300 milioane $, Jon Bon Jovi s-a apucat de afaceri. Şi-a deschis un restaurant în New Jersey, oraşul său natal.
Nu vrea să se îmbogăţească, ci să îi ajute pe ceilalţi. Marţi, 10 mai, Jon Bon Jovi şi soţia lui Dorothea au deschis primul restaurant din Tom River unde cine vrea să plătească mâncarea dă cât îl lasă inima. Iar cei care nu au bani, dar le chiorăie maţele după o masă caldă, pot plăti mâncarea spălând vasele în bucătărie.
Restaurantul se numeşte „Bucătăria Sufletului” şi le oferă posibilitatea clienţilor de a achita mâncarea pe care o consumă prin muncă în spatele tejghelei: tăind legumele, spălând podelele sau toaletele şi chiar gătind. Acesta e cel de-al doilea local al lui Jon Bon Jovi (pe numele lui real John Francis Bongiovi, Jr.) unde oricine poate mânca după pofta inimii.
Primul a fost deschis în oraşul natal al artistului, New Jersey, în urmă cu câţiva ani. Bon Jovi a debutat în 1975, în 1989 s-a căsătorit cu Dorothea, care i-a dăruit patru copii.