La ce se gândeşte Mila Kunis când face sex

24 martie 2015 18:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mila Kunis a făcut dezvăluiri incredibile la emisiunea Late Late Show de la canalul de televiziune CBS. Ea a povestit la ce se gândeşte în timp ce face sex cu soţul său, Ashton Kutcher.

Ei bine, deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat, Mila Kunis se gândeşte la fetiţa ei, Wyatt, tot timpul, chiar şi când face sex. Acest lucru a fost mărturisit chiar de actriţă. Mila a născut-o pe micuţă în urmă cu cinci luni. “Cineva ne-a sfătuit când am rămas însărcinată să ne facem timp şi pentru noi”, a explicat Kunis. “Părinţii mei locuiesc în apropiere pe aceeaşi stradă aşa că îi avem pe ei de ajutor pentru copil. O dată pe săptămână facem o escapadă doar noi doi, fără bebeluş şi facem eforturi să nu vorbim de el”, a mai spus Kunis.

E deja căsătorită

S-a ferit, a dezminţit, dar iată că în sfârşit a făcut lumină. Actriţa, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate că s-a căsătorit în mare secret cu actorul din „Doi bărbaţi şi jumătate”, Ashton Kutcher. Mila Kunis a dezvăluit în timpul emisiunii „Late Late Show” că ea şi fostul soţ al lui Demo Moore (52 de ani), Ashton Kutcher, sunt soţ şi soţie. De altfel, bruneta s-a afişat în ultima perioadă cu o verighetă pe inelar, speculaţiile fiind alimentate şi de o postare de-a lui Kutcher pe o reţea de socializare de la începutul anului, în dreptul căruia acesta a scris „The Kutchers”. Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, s-au logodit în luna februarie 2014, după 2 ani şi jumătate de relaţie.

Mai multe