La naiba cu tocurile! Kristen Stewart, în picioarele goale pe covorul roşu la Cannes

15 mai 2018 13:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kristen Stewart a oferit un moment savuros la Cannes. Actriţa şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie argintie cu cristale, creaţie Chanel, iar în picioare a purtat o pereche de pantogi negri Christian Louboutin, cu un toc ameţitor.

Cu un make-up de efect şi o coafură wet look, actriţa de 28 de ani emana sex appel în jurul ei. Tocul are întotdeauna un efect pozitiv asupra siluetei, iar picioarele lui Kristen erau demne de catwalk-ul de la “Victoria’S Secret”.

Kristen le-a zâmbit încrezătoare fotografilor adunaţi la Festivalul de Film de la Cannes şi i-a lăsat mască când şi-a scos pantofii şi a urcat scările desculţă.

Actriţa este cunoscută ca una dintre vedetele care protestează împotriva obligației femeilor de a purta tocuri pe covorul roşu. În 2011, la una dintre premierele pentru “Snow White and the Huntsman”, Kristen a apărut pe covorul roşu cu o rochie neagră elegantă, dar cu teneşi în picioare. "Cel mai bine arăţi atunci când te simţi confortabil cu ce eşti îmbrăcat”, declara actriţa într-un interviu în urmă cu câţiva ani.

La Cannes, Kristen a participat la premiera filmului BlacKkKlansman, regizată de Spike Lee. De când a sosit pe Croazetă, îndrăgita actriţă a avut apariţii impecabile pe covorul roşu şi a fost lăudată de criticii de modă.

Mai multe