La revedere, Alexandra! După antrenorul de la masculin, "tunarii" îşi pierd şi sexy-căpitanul de la feminin

8 mai 2018 19:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nordul Londrei este în cufundat în tristeţe în această perioadă după ce Arsene Wenger şi-a anunţat plecarea de la Arsenal după 22 de ani în care a condus destinele acestui club. Din păcate, despărţirile nu se opresc la francez.

La festivitatea de dinaintea meciului cu Burnley, de duminică, când toată suflarea de la Arsenal şi-a luat la revedere de la Arsene, lacrimi au curs şi pentru Alex Scott. Frumoasa în vârstă de 33 de ani a făcut furori la echipa feminină a clubului care a format-o de copil şi pentru care a jucat 12 ani la senioare.

Alexandra, fundaş dreapta de bază şi la naţionala feminină a Angliei, s-a retras din activitate şi a fost omagiată pe Emirates ca vedetele masculine ale "tunarilor". De cinci ori campioană în echivalentul feminin al Premier League, domnişoara Scott a fost atât căpitanul lui Arsenal, cât şi al naţionalei albionului, iar în 2016 frumoasa cu origini jamaicane a primit de la Regalitate Ordinul Suprem al Imperiului Britanic. Un an al despărţirilor pentru clubul înfiinţat cu 132 de ani în urmă, dar urmează o eră a reconstrucţiei şi a trofeelor. Cel puţin aşa speră fanii. 

Mai multe