La un asemenea decolteu și regina se uită mută de uimire!

12 octombrie 2016 14:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu de multe ori se întâmplă s-o vedem pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu ochii mari de uimire, incapabilă să-și controleze reacția. De aceea, persoana care-o aduce pune în această postură merită toată admirația. În cel mai recent caz este vorba despre soția cântărețului Rod Stewart.

Penny Lancaster (45 de ani) și-a însoțit soțul, pe celebrul Rod Stewart (71 de ani), la o ceremonie oficială la Palatul Buckingham, marți, 11 octombrie. Înaltă, îmbrăcată într-o rochie mulată, cu imprimeu leopard, și cu umerii înfășurați într-o blană neagră, Penny nu a putut trece neobservată.

Întâlnirea celor doi soți cu regina Elisabeta a produs chiar un moment delicios, surprins prompt de fotografii prezenți la eveniment. De la înălțimea ei modestă, regina a nimerit cu privirea fix în decolteul lui Penny, iar zâmbetul i-a înghețat pe buze. Deloc discreți, sânii soției lui Rod Stewart s-au transformat în personajul principal al ceremoniei.

În cadrul unei ceremonii oficiale, la Palatul Buckingham, Prințul William, Duce de Cambridge, i-a acordat titlul de cavaler lui Rod Stewart pentru meritele sale deosebite din domeniul muzicii, dar și pentru actele sale de caritate.

Mai multe