Laci e cel mai sexy fan al lui Golden State Warriors, din NBA

11 ianuarie 2016 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Golden State Warriors este cea mai în formă echipă din NBA şi campioana în exerciţiu în baschetul nord-american. Are 35 de victorii şi doar două înfrângeri în acest sezon şi californienii par că defilează spre un nou titlu.

Stephen Curry şi compania nu puteau însă realiza acest lucru fără susţinerea extraordinară a fanilor din Oakland, un oraş cu doar 400.000 de locuitori, atipic pentru o franciză din NBA. De departe cel mai sexy fan al echipei lui Steve Kerr este însă Laci Kay Somers, un model şi un antrenor de fitness din San Francisco, oraş californian unde se pare că se va muta Golden State Warriors în anii următori.

Pentru a-i atrage pe baschetbalişti sub "Podul de Aur", Laci s-a îmbrăcat doar cu tricoul galbenilor şi a postat fotografiile pe internet. Ca şi când n-ar fi destul de dorită oricum, frunoasa americancă speră ca şi pentru o vedea pe ea, Curry şi compania să ia în calcul relocarea lor în San Francisco. Aveţi mai jos câteva fotografii cu Laci Kay Somers şi unele dintre cele mai atrăgătoare ipostaze posibile.

Mai multe