Lady Gaga a ajuns pe patul de spital! Şi-a anulat concertul din cauza durerilor insuportabile

15 septembrie 2017 12:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (31 ani) şi-a anulat viitoarele concerte pentru o perioadă nedeterminată după ce a încărcat pe pagina de Instagram o poză care i-a îngrijorat pe fani. Cu câteva zile în urmă, Gaga îi anunţase pe urmăritorii ei că suferă de o boală care o împiedică să muncească la capacitate maximă.

Lady Gaga a creat îngrijorare în rândul fanilor după ce a anulat şirul de concerte care urma să aibă loc la Rio, în Brazilia, şi a încărcat o poză de pe patul de spital. În fotografie, Lady Gaga este întinsă pe pat, iar în antebraţ are o perfuzie.

Cântăreaţa de 31 de ani i-a anunţat pe fani că nu poate apărea la festival din cauza problemelor de sănătate pe care le are şi le-a spus că cel mai important obiectiv pentru ea este ameliorarea stării de sănătate.  Lady Gaga a dezvăluit, mai devreme în această lună, că suferă de fibromialgie. Fibromialgia este o suferinţă non-inflamatorie care constă în durere cronică, difuz răspandită în tot corpul, asociată cu reducerea pragului durerii şi prezeţa unor puncte specifice, dureroase la presiune şi o  multitudine de alte simptome: oboseala, disfuncţie cognitivă, tulburări de somn, anxietate, depresie, etc. Fanii au înţeles situaţia în care se afla Gaga şi i-au trimis mesaje de încurajare care au determinat-o să le scrie un mesaj în care mărturiseşte sentimentele profunde pe care la are pentu locuitorii Braziliei.

Mărturie a dragostei pe care o poartă Gaga poporului brazilian este tatuajul pe care şi l-a făcut în turneul trecut în cinstea oraşului Rio.

Mai multe