Lady GaGa a dat chef cu sânge în piscină VIDEO EXCLUSIV

18 august 2015 23:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când vine vorba de Lady GaGa te poţi aştepta la orice. Excentrica blondă de 29 de ani şi-a invitat colegii de platou la un chef la ea acasă. Ce a ieşit e demn de filmele de groază.

După ce şi-a făcut debutul în producţia de televiziune „American Horror Story: Hotel”, Lady GaGa (29 de ani) a ţinut morţiş să cheme la ea, la vila de 23 de milioane $, din Malibu toţi colegii de platou. Şi cum filmul este unul de groază „mama monstruleţilor”, după cum s-a autointitulat regina deghizărilor, le-a pregătit invitaţilor o surpriză horror.

A mânjit pereţii cu sânge artificial şi a comandat ca piscina să fie umplută cu sânge. Şampania a curs din greu. Gazda a fost îmbrăcată sexy, cu o rochie decoltată şi s-a mânjit cu sânge pe piept.

Ryan Murphy, scenaristul, regizorul şi producătorul filmului, a scris pe pagina lui de Internet că petrecerea a fost demenţială. Nimeni nu a avut curaj să încerce o bălăceală nocturnă în piscină, dar cu toţii au băut cockteilurile cu viermişori artificiali, cu ochi bulbucaţi şi fel de fel de accesorii demne de filmele de groază. Invitaţii au recunoscut că au fost şocaţi.

O ştiau pe GaGa, care i-a suprins de-a lungul timpului apărând îmbrăcată în hălci de carne, s-a parfumat cu propria urină, s-a lăsat mângâiată de tarantule şi a vomitat pe dansatori, dar petrecerea le-a întrecut pe toate. GaGa are o avere de 230 de milioane de dolari, iar petrecerea a costat 150.000 de dolari.

Madonna s-a distrat ca ţiganii

Madonna a dat şi ea un chef memorabil duminică, 16 august, cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 57 de ani. Cheful a avut loc într-un club din New York şi toată lumea s-a îmbrăcat ţigăneşte. Lourdes (18 ani), Rocco (15 ani) şi Mercy şi David, ambii de 9 ani au purtat ţoale înflorate şi i-au făcut cadou mamei lor un căţeluş.

Mai multe