Lady Gaga a ţinut-o numai în beţii înainte de Oscar

24 februarie 2019 17:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga e la pământ! A ţinut-o numai în beţii până la gala Oscar 2019. Cântăreaţa suferă îngrozitor după ce s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino. Nu o mai bucură succesul.

Favorită la premiul Oscar la categoria cel mai bun cântec original compus pentru coloana sonoră a unui film, Lady Gaga (32 de ani) a căzut din nou pradă viciilor. Nu a mai interesat-o nici performanţa că avea o nominalizare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia din filmul “S-a născut o stea”.

Vedeta cu o avere de 80 de milioane $ e distrusă după ce s-a despărţit recent de agentul de talente Christian Carino (50 de ani), după 2 ani de relaţie.

E atrasă de partenerul de film

Diva, care a spus mereu că Elton John (71 de ani) i-a salvat viaţa reuşind s-o scape de dependenţa de droguri şi alcool, a dat din nou în patima beţiei. A stat ascunsă la Cabo, în Mexic, după ruptura de Carino, bând zi de zi tequila. A revenit în Los Angeles, vinerea trecută, când a fost la o petrecere organizată înainte de gala Oscar. La chef l-a întâlnit pe Carino, care a salutat-o sec şi a trecut mai departe. 

Ea a rămas toată seara cu Bradley Cooper (44 de ani). Gurile rele spun că Lady Gaga ar fi atrasă de partenerul său din “S-a născut o stea” şi că între ei este o chimie extraordinară. Însă actorul este cuplat cu supermodelul Irina Shayk (33 de ani) din 2015. Rusoaica i-a făcut lui Bradley o fetiţă, care împlineşte 2 ani în martie. Apropiaţii s-au rugat ca Lady Gaga să-şi revină pentru ca să poată cânta la gala Oscar. 

Melissa McCarthy a încasat 2 anti-Oscaruri

Ca întotdeauna, înainte de decernarea Oscarurilor, se acordă anti-Oscarurile, numite Zmeura de aur. Acestea se atribuie celor mai slabe performanţe din lumea filmului din anul trecut. La cea de-a 39-a ediţie a premiilor Zmeura de aur, pe care nimeni nu le doreşte, actriţa Melissa McCarthy (48 de ani) a avut cea mai neplăcută surpriză. În timp ce aştepta să vadă dacă ia un Oscar, s-a trezit cu două Zmeure ruşinoase. Melissa a luat un anti-Oscar pentru cea mai slabă actriţă în rol principal pentru prestaţiile din “The Happytime Murders” şi “Life of the Party”. De asemenea, a mai luat o Zmeură de aur pentru “mântuire”, pentru că era în acelaşi timp nominalizată la Oscar pentru rolul din “Can you ever forgive me”. Cel mai mult s-a făcut de râs comedia “Holmes & Watson”, care a obţinut 4 Zmeure, pentru cel mai slab film, cel mai slab actor în rol secundar, cel mai slab remake şi cel mai slab regizor. Preşedintele Donald Trump a primit anti-Oscarul la categoria cel mai slab actor. El a primit distincţia jenantă pentru propriul rol din două documentare lansate în 2018.

Mai multe