Lady Gaga, apariție strălucitoare la premiera filmului «A star is born»

25 septembrie 2018 16:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (32 de ani) se află în plin turneu de promovare a filmului „A star is born”, peliculă în care joacă alături de Bradley Cooper. În ultimele săptămâni, artista a bifat apariţii memorabile pe covorul roşu, iar la premiera peliculei în Los Angeles a fost strălucitoare.

Lady Gaga a avut o apariție strălucitoare la premiera filmului “A star is born”, care a avut loc la Shrine Auditorium&Expo Hall în Los Angeles. Actriţa a purtat o rochie Givenchy, realizată de Clare Waight Keller, scrie Daily Mail.

Ce apariţie a avut Lady Gaga pe covorul roşu la premiera filmului «A star is born»

Lady Gaga a întors toate privirile în rochia argintie, creaţie Givenchy, atunci când a păşit pe covorul roşu. Capa impresionantă şi diamantele purtate de cântăreaţă au făcut ca apariţia lui Lady Gaga să fie una memorabilă.

Blonda a avut bucle superbe şi un make-up intens. Lady Gaga a ales un ruj orange şi un fard de ochi cu sclipici. Artista a stat la poze, şi-a salutat fanii şi le-a trimis bezele pe covorul roşu. De la eveniment nu a lipsit partenerul ei din film, actorul Bradley Cooper.

Când se lansează “A star is born” în România

„A star is born” este o peliculă regizată de Bradley Cooper şi spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga.

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din ''A Star is Born'' să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper. Pentru acest rol, actorul a urmat cursuri de canto şi de muzică timp de şase luni. Pelicula se va lansa în cinematografele din România în 5 octombrie.

Vezi aici traillerul filmului "A star is born"

Mai multe