Lady GaGa, aşa cum era înainte de a deveni celebră

16 ianuarie 2010 14:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Albumul „The Fame" („Celebritatea"), din 2008, şi apariţiile ciudate i-au adus notorietatea după care tânjea. Acum, este considerată una dintre cele mai nonconformiste cântăreţe din showbiz-ul internaţional.

Dar cum era înainte de a deveni celebră? Artista a dat publicităţii noi fotografii cu ea în vremea adolescenţei, după ce anterior apăruseră alte imagini şi chiar înregistrări video din anii trecuţi.

Una dintre poze o înfăţişează pe Stefani Germanotta (numele ei real) la pieptul tatălui său, Joseph, într-o perioadă în care acesta încerca să o convingă că dansând şi cântând semi-nud în cluburile din Manhattan nu îi vor aduce faima mult-dorită.

Lady GaGa, într-un club new-yorkez în 2006. (Foto: Splash)

Din nou în prezent

Vineri seară, Lady GaGa (23 de ani) a apărut la emisiunea „The Oprah Winfrey Show", cu o coafură în stilul ei inconfundabil şi a cântat câteva piese, precum „Monster", „Bad Romance" şi „Speechless".

Artista a onorat invitaţia la emisiune la câteva ore după ce şi-a anulat concertul de la Purdue University din Indiana (SUA), acuzând o stare generală proastă şi bătăi neregulate ale inimii.

Mai citeşte:

Lady GaGa a leşinat înainte de concert

Nebunie în modă: Lady GaGa şi-a făcut pălărie din propriul păr

Inna i-a suflat premiul lui Lady GaGa - VIDEO

Lady GaGa, personajul unei cărţi de benzi desenate

Lady GaGa, goală în braţele lui Kanye West

Mai multe