Lady Gaga, cu decolteu până la buric! Cum a apărut la un eveniment

6 ianuarie 2016 12:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (29 de ani) este cunoscută peste tot în lume pentru ținutele excentrice. Totuși, de multe ori, acestea sunt mai mult ciudate, decât atrăgătoare, și ies în evidență prin fel de fel de elemente complet ieșite din comun.

De această dată, totuși, vedeta a reușit să atragă toate privirile printr-o rochie neobișnuit de feminină și provocatoare. Gaga și-a făcut apariția la un eveniment monden purtând o ținută neagră, elegantă, lungă până în pământ, dar cu un decolteu deosebit de adânc.

Culmea, rochia a fost purtată la premiera unui film horror, motiv pentru care fanii consideră alegerea făcută de vedetă cu-atât mai ciudată cu cât tematica evenimentului ar fi permis ceva mult mai excentric. Mai ales că, în trecut, Lady Gaga a apărut într-o rochie din carne sau o altă din plasă, complet transparentă.

Pe numele ei real, Stefani Joanne Angelina Germanotta, blonda pare că s-a mai cumințit, mai ales de când și-a găsit fericirea alături de viitorul ei soț, Taylor Kinney, care are un rol important în film și alături de care a participat la eveniment, potrivit dailymail.co.uk.

Mai multe