Lady Gaga, cu sânii lăsați și cu „păsărica” la vedere, într-un restaurant din New York

25 octombrie 2016 8:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (30 de ani) a lăsat din nou pe toată lumea cu gura căscată după ce și-a făcut apariția pe străzile New York-ului într-o ținută extrem de provocatoare și sumară. Celebra cântăreață a decis să umble iar aproape topless fără lenjerie intimă.

Paparazzi au surprins-o pe Lady Gaga sosind într-un restaurant new yorkez purtând niște pantaloni foarte scurți care i-au scos în evidență fesele și au lăsat să se vadă că vedeta nu purta chiloți, informează The Sun.

Ținuta sa cu fundul la vedere care i-au scos în relief picioarele sexy, a fost completată de o pereche de cizme înalte până la genunchi și o jachetă albă, descheiată, care a întors toate privirile.  Oamenii din jur au observat că pe dedesubt, nu avea decât un mic sutien.

Și-a unduit formele apetisante prin public, aruncând ici-colo o privire seducătoare, după cum ne-a obișnuit încă de la începutul carierei sale. Când vine vorba de ținute extravagante și sexy, Lady Gaga pare de neîntrecut.

Este totuși rezervată când vine vorba de politică. Vrea să-și țină imaginea publică intactă și nu dorește să dea curs la interpretări. Când a fost întrebată într-un interviu despre viziunile sale politice, mai ales față de candidatul republican la președinția americană, Donald Trump, cântăreața a preferat să nu comenteze.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe