Lady Gaga, despre moartea lui Amy Winehouse: «Nu omorâţi superstarul»

27 iulie 2011 11:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga a vorbit despre tragica moarte a celebrei Amy Winehouse şi le-a spus fanilor să nu omoare "superstarul".

Cântăreaţa, care a dezvăluit că nu a avut ocazia să o cunoască pe Amy, a vorbit despre moartea acesteia şi a ţinut să le transmită fanilor un mesaj.

"Lumea a primit o lecţie. Nu omorâţi superstarul, aveţi grijă de sufletul lui Amy", a spus Gaga, în timpul unei emisiuni radio.

Lady Gaga a mai spus că a iubit-o pe Amy foarte mult şi că, înainte de a deveni celebră, multă lume o confunda cu ea.

"Eu eram un nimeni când ea a devenit celebră. Mergeam pe stradă şi mulţi mă strigau: «Amy». Îmi amintesc că nu mă mai simţeam atât de singură deoarece ea era atât de diferită", a mai spus Gaga.

Amy Winehouse a fost găsită, sâmbătă, moartă în locuinţa sa din nordul Londrei. Reprezentanţi poliţiei britanice au declarat că nu a fost stabilită cauza morţii artistei şi că sunt necesare analize suplimentare, ale căror rezultate vor fi disponibile în următoarele săptămâni.

Cântăreaţa cu o voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009.

Mai multe