Lady Gaga, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. De ce îi era teamă să iasă din casă

18 septembrie 2020 18:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga a dezvăluit că și-a petrecut nopțile sudând țigări și plângând, luptându-se cu depresia. Ea a făcut mărturisirile șocante pentru revista ”Billboard”.

Cine și-ar fi imaginat că o femeie celebră, cum este Lady Gaga, s-a luptat cu depresia.Și, totuși, vedeta în vârstă de 34 de ani a povestit că a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Și, din această cauză, a avut stări îngrozitoare de depresie. A ajutat-o să se vindece doar munca pentru ultimul ei album, ” Chromatica”. Diva a povestit chiar că îi era teamă să iasă din casă. Muzica a ajutat-o însă să învingă depresia.

Lady Gaga, luată «pe sus» de un fan și scăpată de pe scenă, în mulțime! Cum a reacționat artista

Izolarea și-a pus amprenta pe silueta lui Lady Gaga, însă ei nu-i pasă. Cum a fost surprinsă vedeta

S-a îngrășat de la depresie

Cântăreața Lady Gaga a povestit că ajunsese să se îngrașe și să pară însărcinată, de la depresie. Mânca mai tot timpul. Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Malibu cu iubitul ei, Michael Polansky (42 de ani), președinte și director general al Parker Group. Avea burtica proeminentă și s-a zvonit deja că așteaptă primul copil. Însă diva a spus că s-a îngrășat la izolare. Asta fiindcă iubitul a învățat-o să mănânce multă pizza, în timp ce au stat numai în casă de teama coronavirusului. Pe numele adevărat Stefani Germanotta, Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: ”Poker Face”, ”Just Dance” şi ”Alejandro”. Lady Gaga a dezvăluit că s-a luptat cu depresia, deși are mare succes și mulți bani.

Mai multe