Lady Gaga, noi acuze la adresa Madonnei! Care este motivul

20 octombrie 2014 8:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga a reaprins conflictul cu Madonna, care durează de mai mulţi ani, acuzând-o pe "regina muzicii pop" că "nu ajută tinerii artişti".

După ce i-a enumerat pe David Bowie, Queen, Freddie Mercury şi Michael Jackson printre artiştii care au avut cea mai mare influenţă asupra sa, Lady Gaga a revenit la conflictul ei mai vechi cu Madonna, potrivit dailymail.co.uk.

"Mi-ar plăcea să spun şi Madonna. Dar lăsaţi-mă să vă spun ceva. Dacă aş fi un artist consacrat (ca Madonna, n.r.), mi-ar plăcea să ajut tinerii artişti", a declarat cântăreaţa, în vârstă de 28 de ani, într-un interviu acordat Greek People Magazine. Imediat, reporterul care i-a luat interviul a întrebat: "Ce vrei să spui, că Madonna nu are suflet?". Însă, Lady Gaga a răspuns: "Tu ai spus asta, nu eu!".

De când a explodat pe scena muzicii pop prin piese ritmate şi costume de scenă provocatoare, Lady Gaga a fost permanent comparată cu Madonna, considerată "regina muzicii pop". Asemănările dintre cele două dive au fost considerate a fi atât de mari, încât la un moment dat Lady Gaga a fost chiar acuzată că a plagiat una dintre piesele celebre ale Madonnei, în vârstă de 56 de ani. Totodată, Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, nu a evitat în trecut să se compare cu Madonna. "Amândouă suntem femei americane de origine italiană, amândouă ne-am făcut debutul pe scena underground din New York şi amândouă am devenit celebre după ce ne-am vopsit părul blond", a declarat Lady Gaga. "Cred că ceea ce avem în comun este faptul că amândouă suntem neînfricate, amândouă avem mult nerv", a adăugat tânăra cântăreaţa americană. La rândul ei, Madonna nu a făcut un secret din faptul că este o admiratoare a cântăreţei Lady Gaga şi a putut fi văzută în public la un concert al acesteia, în 2009.Madonna şi Lady Gaga au apărut împreună şi într-un episod al emisiunii de satiră "Saturday Night Live", în octombrie 2009, când au mimat o scenă de "bătaie", înainte de a se săruta şi "împăca" în faţa telespectatorilor.

Mai multe