Lady GaGa, plină de sânge la concertul de Revelion!

2 ianuarie 2010 13:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady GaGa a avut o zi plină chiar pe 31 decembrie. După ce a devenit un star în deplinătatea termenului, fiecare pas fiindu-i insistent urmărit de presă, cântăreaţa a încheiat anul 2009 în nota ei obişnuită: şocând încă o dată, din cauza unui accident suferit, se pare, după concertul ei de Revelion. Fotografia vedetei cu sângele şiroindu-i pe corp a făcut deja înconjurul lumii.

Vezi aici ce-au făcut alte staruri de Revelion!

Mai întâi, vedeta s-a relaxat în apartamentul ei de la ultimul etaj al luxosului complex hotelier Fontainebleau Resort din Miami Beach (SUA). La un moment dat, a ieşit pe terasă îmbrăcată doar în lenjerie intimă, practic pozând în faţa paparazzilor în timp ce vorbea la telefonul mobil.

Vezi aici un clip cu Lady GaGa din concertul ei de Revelion!

Fără să dea aparent atenţie paparazzilor care o urmăresc constant, cântăreaţa a continuat să pozeze provocator.

În schimb, la concertul pe care l-a susţinut de Anul Nou pentru oaspeţii aceluiaşi complex, Lady GaGa a apărut costumată într-o rochie de PVC violet şi ciorapi de plasă, purtând pe dedesubt, fireşte, doar lenjeria intimă.

Până la finalul showului (care a constat din două concerte), cântăreaţa a renunţat de tot la rochie, încheindu-şi concertul îmbrăcată doar cu un sutien din satin şi o pereche de bikini tot din PVC.

Până aici lucrurile ar fi stat în nota cu care vedeta ne-a obişnuit, dacă spre sfârşitul reprezentaţiei nu s-ar fi întâmplat ceva ieşit din comun - chiar şi pentru excentrica vedetă.

După cel de-al dolea concert, Lady GaGa a leşinat în culise şi a fost scoasă afară de oameni din anturajul ei. Într-o fotografie făcută de paparazzi, poate fi văzută părăsind locul cu o rană deschisă la baza gâtului şi cu sângele şiroindu-i pe corp.

Nu e clar deocamdată ce s-a întâmplat: nu e exclus ca totul să nu fie decât o înscenare elaborată a vedetei, care caută din nou să şocheze, însă e la fel de posibil ca accidentul să fie autentic.

Mai multe