Lady Gaga s-a despărțit de logodnic după cinci ani de iubire

20 iulie 2016 11:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (30 de ani) și actorul Taylor Kinney (35 de ani) s-au despărțit atunci când toată lumea se aștepta să-i vadă la altar. Cinci ani s-au iubit cu foc, dar luna iulie a început pentru ei cum nu se poate mai rău.

Săptămâna trecută, artista a fost văzută fără inelul de logodnă primit în 2015, chiar de Valentine's Day. Inima care trona pe inelarul lui Gaga a făcut-o să declare la momentul acela că Taylor este bărbatul perfect pentru ea și că nu se poate vedea lângă altcineva, notează People. Blonda se află în prezent într-o vacanță în Cabo, dar nici urmă de inelul pentru care multe femei s-ar da peste cap pentru a-l primi.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat o imagine pe Instagram, unde a și scris un mesaj de suflet: "Taylor și cu mine am crezut mereu că suntem suflete pereche. Ca toate cuplurile, avem momente bune și clipe dificile, așa că am luat o pauză. Amândoi suntem niște artiști ambițioși care au sperat mereu că își pot continua dragostea în ciuda distanței și a programelor noastre încărcate. Și noi suntem ca toți ceilalți. Ne iubim cu adevărat."

Mai multe