Lady Gaga s-a făcut model: a defilat pentru un mare designer

21 februarie 2016 20:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Excentrica Lady Gaga și-a mai adăugat un "talent" în portofoliu. Cântăreața de 29 de ani este o mare admiratoare a lui Marc Jacobs, nu puține fiind momentele în care i-a purtat creațiile. Cel mai recent mare eveniment a fost chiar cel al decernării Premiilor Grammy, când Gaga a avut parte de outfit-uri speciale pentru tributul electrizant pe care i l-a adus regretatului David Bowie.

Cea mai nouă colaborare care poartă semnătura Lady Gaga și Marc Jacobs este o premieră pentru artistă. Vedeta a defilat pentru bunul ei prieten cu ocazia Săptămânii Modei de la New York. Cu toate că este începătoare, Gaga s-a descurcat de minune, atitudinea fiind punctul ei forte. Mai mult, pantofii cu platforme amețitoare nu i-au pus deloc probleme, ea fiind obișnuită cu asemenea încălțări. A și glumit pe această tema: "I-am și spus lui Marc că sunt dezamăgită că pantofii nu sunt mai înalți."

Gaga a fost de nerecunoscut cu hainele și coafura de senzație. Artista a defilat chiar în spatele modelului Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian. În culise, artista a povestit cum s-a născut ideea acestei colaborări, fiind citată de prestigioasa publicație Vogue: "Mă pregăteam de Grammy și i-am spus lui Marc că o să o fac (n.r. să defileze). Este cu adevărat minunat că el m-a adus alături de celelalte modele. Aceasta este doar o duminică pentru mine. Unicul meu scop este să fiu alături de Marc, să-i aduc viziunea la realitate. Nu este despre mine, este despre haine."

Mai multe