Lady Gaga se dezbracă de secrete: „Am fost traumatizată de faimă”

12 septembrie 2016 8:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Încă de la debutul său pe scenă, în 2008, Lady Gaga (30 de ani) a dominat efectiv lumea muzicii pop, mass-media urmărindu-i îndeaproape fiecare mișcare și stârnind o adevărată isterie globală, uneori uimindu-și fanii cu talentul ei, alteori șocându-i prin extravaganța sa.

În ciuda faptului că a câștigat nenumărate premii și sume uriașe de bani la care nici nu visa, Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, declară că s-a simțit pierdută și singură, informează Daily Star.

„Am avut nevoie de un moment să mă stabilizez. Când mi-a început cariera, nu-mi mai amintesc nimic din ce a urmat. Mă simt de parcă aș fi fost traumatizată. Am avut nevoie de puțin timp să-mi recalibrez sufletul”, a declarat artista.

De asemenea, ea a vorbit foarte deschis despre lupta pe care a dus-o cu bolile mentale: „Am fost sub tratament. Nu spun că mă simt bine datorită acestuia – n-aș încuraja tinerii să ia antidepresive și medicamente care-ți stabilizează starea. Admit doar cu sinceritate că am dus o bătălie cu depresia și anxietatea și cred că mulți oameni sunt în aceeași situație. Cred că este mai bine atunci când spunem: «Noroc și bea până la fund».”

Cântăreața admite că o viață plină de faimă cere un preț mult prea scump și-ți impune anumite limite pe care o persoană obișnuită nu le are. Lady Gaga mărturisește în acest fel că și-ar fi dorit să nu aibă parte de o asemenea celebritate mondială. După o pauză în lumea muzicii, artista lucrează în prezent la un program publicitar prin care dorește să-și relanseze cariera în muzica pop – într-un mod diferit de această dată...să sperăm.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe