Lady Gaga și-a arătat părțile intime la un eveniment monden

5 august 2016 13:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar când credeai că celebra cântăreață ne-a surpris prin toate metodele posibile, se pare că mereu găsește o altă modalitate de a ieși în evidență. Vedeta a participat la un eveniment monden, dar a arătat mai mult decât și-ar fi dorit.

Lady Gaga (30 de ani) a luat parte la aniversarea celor 90 de ani pe care i-a împlinit Tony Bennett, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, informează Daily Star.

Diva a purtat o rochie neagră lungă, foarte despicată pe linia picioarelor astfel încât atunci când a pășit, fotografii i-au surprins părțile intime. Ea nu a părut însă deranjată de întâmplare – fie nu și-a dat seama, fie s-a gândit că nu e nimic surprinzător pentru firea ei extravagantă. De fapt, Lady Gaga a fost mai mult decât bucuroasă să facă mai multe poze cu admiratorii.

Întâmplarea vine la doar câteva zile după ce vedeta a fost surprinsă fără sutien atunci când ieșea dintr-un studio de înregistrări. Ea lucrează în momentul de față la un nou album, colaborând cu britanicii.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe