Lady Gaga și-a prezentat oficial iubitul. Cine este misteriosul Michael Polansky

4 februarie 2020 12:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga a făcut oficială relația cu Michael Polansky, printr-o postare pe Instagram. Gurile rele spun că are gânduri de mariaj după ce Michael a stat cu viitoarea soacră în timpul spectacolului susţinut de cântăreaţă la Super Bowl.

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) a făcut oficială relația cu Michael Polansky, în vârstă de 37 de ani. Artista a fost surprinsă de mai multe ori în compania acestuia. Însă, până acum, presa americană l-a prezentat numai drept un bărbat misterios. Polansky este preşedinte director general al companiei Parker Group. Lady Gaga a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în braţele acestuia pentru a confirma noua ei relaţie. Însă cântăreaţa nu i-a scris numele lângă imagine. A scris decât: “Ne-am distrat atât de mult la Miami. Dragoste pentru monstrişorii mei şi fani, sunteţi cei mai buni! (sic). Lady Gaga şi Michael Polansky au fost văzuţi sărutându-se pe balconul hotelului din Miami, în weekend, şi ţinându-se de mână şi sărutându-se în Las Vegas, în ajunul Anului Nou. O sursă apropiată a declarat recent că artista e moartă după noul său iubit.

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

VIDEO Lady Gaga, luată «pe sus» de un fan și scăpată de pe scenă, în mulțime! Cum a reacționat artista

Lady Gaga se iubeşte de o lună cu Michael Polansky

Cântăreaţa Lady Gaga se iubeşte cu omul de afaceri Michael Polansky de peste o lună. Ei au fost văzuţi împreună înainte de a fi surprinşi sărutându-se în Las Vegas. Artista a avut numai dezamăgiri în viaţa amoroasă în 2019. S-a despărţit de inginerul de sunet Dan Horton, după numai câteva săptămâni de relaţie, şi, în februarie, anul trecut, s-a despărţit de Christian Carino. Lady Gaga a mai fost logodită cu actorul Taylor Kinney. Michael Polansky este absolvent al perstigioasei Universităţi Harvard. El a petrecut weekendul trecut împreună cu cântăreaţa. Ba chiar a fost în public, împreună cu mama ei, Cynthia Germanotta, în timp ce artista a cântat pe scenă. O sursă apropiată a spus că Polansky şi Lady Gaga s-au cunoscut la o petrecere a companiei Parker Group în decembrie 2019.

Lady Gaga a făcut oficială relația cu Michael Polansky, cu o postare pe Instagram, Cei doi se iubesc de peste o lună.

Mai multe