Lady Gaga și iubitul ei, Christian Carino, momente tandre pe o plajă din Malibu

14 martie 2018 15:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga (31 de ani) e mai îndrăgostită ca niciodată. Artista trăiește o poveste de iubire cu agentul său, Christian Carino. Cei doi sunt împreună de un an de zile și nu mare ne-ar fi mirarea dacă ar fi anunțată o nuntă în viitorul apropiat.

După despărțirea de Taylor Kinney, artista s-a consolat în brațele lui Carino, agentul său.  Nu știm nici astăzi motivul pentru care cântăreața și actorul au ales să rupă logodna, însă gurile rele spun că Gaga l-ar fi înșelat încă de pe atunci pe Kinney cu Carino.

Deși Gaga încearcă să-și țină viața privată departe de ochii presei, zilele trecute paparazzi au surprins câteva cadre rare cu cei doi îndrăgostiți.

Lady Gaga și Christian Carino au fost fotografiați pe o plajă din Malibu. Cei doi au ajuns la plajă într-o decapotabilă condusă de artistă. S-au plimbat de mână la malul mării, apoi au stat îmbrățișați pe plajă. La plecare, cei doi s-au sărutat pasional, chiar dacă știau că sunt fotografiați.

Ultimul turneu a umplut-o de bani

Turneul mondial „Joanne” al cântăreţei Lady Gaga a generat încasări de 95 de milioane de dolari, după ce pentru concertele artistei au fost vândute aproximativ 842.000 de bilete.

Partea europeană a turneului a fost scurtată, din cauza problemelor de sănătate ale artistei, zece dintre datele de concert fiind anulate. Ultimul show din turneul „Joanne” a fost susţinut pe 1 februarie, la Birmingham.

Turneul încheiat anul acesta este cel mai profitabil dintre cele patru susţinute de artistă până acum, depăşind „Monster Ball” (2009-2011), „Born This Way” (2012-2013) şi „ArtRave: The Artpop Ball” (2014).

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o boală cronică incurabilă care îi provoacă dureri severe în tot corpul şi îi afectează sănătatea psihică.

Mai multe