Lady Gaga, surprinsă fără sutien la un studio de înregistrări. S-a văzut tot prin bluză

2 august 2016 17:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu toții știm cât este de extravagantă Lady Gaga și că ne putem aștepta la orice din partea ei, dar probabil credeați că după ce și-a anunțat retragerea din domeniul muzical, celebra cântăreață nu va mai ieși în evidență.

De la o rochie realizată în totalitate din carne, până la lenjerie intimă pirotehnică, Lady Gaga (30 de ani) pare să fi experimentat cele mai trăznite metode de a ieși în evidență.

Diva a atras din nou toate privirile după ce a fost observată ieșind dintr-un studio de înregistrări într-o bluză foarte transparentă, informează Daily Mail. Ținuta ei sumară a dezvăluit tuturor că vedeta nu a considerat deloc necesar sutienul, așa că a ales să nu-l poarte, dar în lumina reflectoarelor, sânii ei s-au văzut în toată splendoarea lor.

Lady Gaga, pe numele său adevărat  Stefani Germanotta, și-a completat ținuta sobră cu pantaloni strâmți și cizme - tot negre. În plus, se pare că nu este pentru prima dată când artista este surprinsă ieșind dintr-un studio de înregistrări. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe