Lady Gaga, tribut electrizant pentru David Bowie

17 februarie 2016 17:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul David Bowie a murit acum mai bine de o lună (10 ianuarie), iar de atunci lumea muzicii este într-o stare continuă de mirare și regret, mai ales că acesta a decedat după ce s-a luptat în secret cu cancerul.

A 58-a ediție a Premiilor Grammy, ce a avut loc în 15 februarie a reprezentat ocazia ideală pentru un tribut emoționant adus de Lady Gaga celui care a fost David Bowie. Excentrica artistă a folosit o mulțime de efecte speciale grație colabărării cu Intel, mai multe seturi de costume, dar a beneficiat și de ajutorul unor dansatori extrem de expresivi. Mai mult, părul roșu-portocaliu și atitudinea de rock star au transformat scena într-o adevărată explozie de talent și distracție pură.

Cele mai cunoscute piese ale lui Bowie au fost interpretate într-o manieră originală de cântăreața care cu doar câteva zile înainte de mult așteptata prestație și-a făcut un tatuaj cu chipul celui despre care a spus în nenumărate rânduri că a reprezentat pentru ea o adevărată inspirație și că i-a schimbat cariera.

Deși fanii și publicul au reacționat cum nu se poate mai bine, Gaga și-a găsit rapid un contestatar chiar în persoana fiului regretatului cântăreț, care și-a exprimat dezamăgirea printr-un mesaj pe Twitter. 

Mai multe