Lady Gaga, «Văduva Neagră» pe covorul roşu de la Toronto

10 septembrie 2018 16:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Excentrica Lady Gaga se află în plin turneu de promovare a filmului „A star is born”, peliculă în care artista are rolul principal şi joacă alături de Bradley Cooper. Cântăreaţa a păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Toronto într-o ţinută spectaculoasă, care te duce cu gândul la „văduva neagră”.

Lady Gaga (32 de ani) a purtat o creaţie Armani, intens apreciată de criticii de modă. Rochia neagră, tip sirenă, s-a mulat perfect pe trupul cântăreţei, iar piesa de rezistenţă a fost accesoriul de pe cap cu un voal imens negru, tras peste faţă. Cerceii cu diamante uriaşe în formă de inimă au completat ţinuta impecabilă aleasă de blondă.

Lady Gaga a păşit pe covorul roşu alături de chipeşul Bradley Cooper. Cei doi s-au ţinut de mână, au stat la poze, au glumit, iar la un moment dat actorul i-a ridicat voalul artistei de pe faţă.

„A star is born” este o peliculă regizată de Bradley Cooper şi spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga.

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din ''A Star is Born'' să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper. Pentru acest rol, actorul a urmat cursuri de canto şi de muzică timp de şase luni.

Vezi aici traillerul filmului "A star is born"

Mai multe