Le-a făcut căţeilor vilă de 365.000 $

27 august 2017 19:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt cei mai răsfăţaţi căţei din lume! Stăpâna lor, Paris Hilton (36 de ani) nu ştie ce să facă cu averea ei de peste 100 de milioane de dolari şi atunci le face toate capriciile.

Paris Hilton are o haită de nouă mini-căţei pe care îi iubeşte ca pe ochii din cap. Ei se numesc Tinkerbell, Dolce, Marilyn Monroe, Peter Pan, Harajuku Bitch, Prince Baby Bear, Prince Hilton, Mr. Prince Hilton şi Princess Paris Jr.

Pe pomeranianul Mr. Prince Hilton a cheltuit 13.000 de dolari (51.000 de lei). În 2009, diva a construit o vilă de căţei, la marginea piscinei din curtea casei ei din Beverly Hills. A cheltuit atunci 325.000 de dolari. Recent, cu prilejul zilei internaţionale a căţeilor, Paris le-a pregătit o surpriză.

A renovat viluţa! A cheltuit 40.000 de dolari schimbând aerul condiţionat, zugrăvind pereţii în roz şi purpuriu, cu vopsea antialergică, a schimbat tâmplăria casei şi a redecorat interiorul schimbând parchetul, candelabrele, lambriurile şi treptele. 

Căţeii beneficiază de bone individuale, dresori şi chiar o limuzină Rolls Royce la scară cu propriul şofer.

Cheltuielile anuale pe care Paris le are cu dulăii sunt de 85.000 de dolari. “Căţeluşii mei trăiesc într-o vilă de două etaje care şi-a schimbat complet designul. Îi iubesc şi le doresc tot binele din lume”, a scris Paris pe pagina ei de Internet. Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton trăieşte din februarie o poveste de iubire cu fotomodelul Chris Zylka. Gurile rele spun însă că iubitul nu e la fel de răsfăţat precum căţeii...

Mai multe