Legendarul actor din cadrul grupului umorist Monty Python a murit. Terry Jones avea 77 de ani

23 ianuarie 2020 13:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul, scenaristul și scriitorul de origine galeză Terry Jones s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Terry Jones a fost găsit fără suflare la reședința lui din Londra, Marea Britanie. Actorul săferea de o formă de demență extrem de agresivă și se retrăsese de mai mult timp din viața publică.

Terry Jones a amurit la vârsta de 77 de ani. Actorul a apărut în nenumărate scenete cu grupul umorist Monty Python, în spectacolul de televiziune ”Monty Python’s Flying Circus”. Terry Jones a apărut inclusiv în comedia ”Life of Brian”. Rolurile preferate ale actorului galez erau cele de travesti și putea acoperi o gamă variată de personaje de la cele tragice la cele de comedie.

Citește șit:

Cristina Țopescu a murit în condiții suspecte. Vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni

Un artist de muzică populară a murit la doar 56 de ani. De Revelion l-ați văzut la TV

Terry Jones a fost diagnosticat cu demență în anul 2016

În 2016, familia sa a anunţat că artistul fusese diagnosticat cu demenţă. Soția lui de origine suedeză Anna Soderstrom i-a fost alături până în ulrima clipă. Jones s-a însurat cu Alison Teller în 1970 și au avut doi copii împreună, pe Sally (născută în 1974) și pe Bill (născut în 1976). Au avut o căsnicie deschisă și în 2009, Terry Jones o părăsește pe Alison pentru Anna, care este cu 41 de ani mai tânără ca el. În septembrie 2009, Anna o aduce pe lume pe Siri, cel mai mic copil al lui Jones. Actorul le-a lăsat urmașilor o avere estimată la 10 milioane de dolari la care se adaugă drepturile de autor provenite din creațiile sale.

Mai multe