Leonardo Di Caprio a părăsit-o pe Serena din «Gossip Girl» pentru că aşa i-a spus maică-sa!

22 iulie 2011 6:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cei doi aveau potenţialul să devină unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, dar se pare că lucrurile au luat o întorsătură foarte proastă.

Nimeni nu şi l-ar fi închipuit pe actor ca fiind genul «băiatul mamei», însă, potrivit celor de la metro.co.uk, el i-ar fi dat papucii actriţei din serialul «Gossip Girl», din cauză că mama lui nu o plăcea foarte mult.

«Blake este devastată complet. A încercat din greu s-o impresioneze pe mama lui Leo atunci când s-au întâlnit, dar aceasta nu a putut s-o sufere. El ascultă de sfaturile mamei sale, iar faptul că nu a plăcut-o pe iubita lui i-a dat de gândit», a spus o sursă din anturajul vedetei.

Zvonurile susţin că Blake era atât de emoţionată încât a vorbit la întâlnirea cu doamna Di Caprio doar despre faptul că ea este un star în «Gossip Girl» şi model pentru Chanel.

Astfel, actorul a părăsit-o pe blondină pentru a se duce în vacanţă în Italia cu mama lui, iar pozele cu el înconjurat de femei au lăsat-o pe Lively într-o mare de lacrimi.

Citeşte şi:

PREMIERĂ Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio, goală în faţa oglinzii - FOTO

Leonardo DiCaprio a părăsit-o pe Bar Rafaeli pentru o actriţă Gossip Girl

Leonardo DiCaprio vrea să o ceară de soţie pe iubita lui

Mai multe