Leonardo DiCaprio și-a transformat casa în muzeu ”Titanic”

12 februarie 2021 11:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

DiCaprio și-a transformat casa din Malibu în muzeu al filmului ”Titanic”. A adunat suveniruri de la turnarea filmului mai mult decât orice actor a făcut-o după ce a încheiat filmările.

Leonardo DiCaprio (46 de ani) și-a transformat casa din Malibu într-un adevărat muzeu al filmului ”Titanic”. Mulți actori și actrițe părăsesc platourile de turnare ale unui film cu un mic suvenir. Dar DiCaprio a plecat cu atât de multe obiecte din platourile de filmare ale ”Titanicului”, încât ar fi suficiente pentru a-și deschide propriul muzeu. Invitată la emisiunea ”Behind the Velvet Rope”, în ziua de 2 februarie, moderată de David Yontef, Megan Weaver, expertă în decorațiuni interioare, a făcut dezvăluiri uluitoare despre Leonardo DiCaprio.

/Leonardo DiCaprio, în vacanță cu iubita tinerică și cu soacra. Care-i mai sexy?

Adio, sex simbol! Leonardo Dicaprio s-a afișat cu iubita tinerică, dar și cu burta imensă, pe plajă!

Dezvăluiri făcute de o femeie care a stat în casa starului

Evocând anii 1990, când a lucrat pentru interpretul personajului Jack Dawson din filmul ”Titanic”, Leonardo DiCaprio, Megan Weaver și-a amintit de prima ei vizită în casa din Malibu a starului. Cu umor, ea a povestit că a intrat într-un veritabil muzeu al filmului ”Titanic”. ”Când am lucrat pentru Leo, mama lui mi-a lăsat casa din Malibu pentru weekend. Aveam un iubit din Canada, eram într-o relație la distanță, și mi-a făcut o vizită, iar mama lui Leo m-a lăsat să profit de casă și plajă. Nu i-am spus iubitului unde mergem, dar, când am intrat în casă, totul era Titanic. Șervețele Titanic, postere Titanic, Titanic peste tot. Iubitul m-a întrebat, e casa lui Leo? Și eu i-am răspuns, da”, a mărturisit Megan. Nu era reședința principală a lui DiCaprio. Nu mergea acolo des. Aproape 25 de ani au trecut de la lansarea ”Titanicului”, dar cinefilii încă sunt atrași de acest film. DiCaprio și-a transformat casa din Malibu în muzeu al filmului ”Titanic”.

Mai multe