Leonardo DiCaprio și Rihanna, în tandrețuri la un festival

18 aprilie 2016 10:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Weekendul acesta, în cadrul Festivalului de Muzică și Arte din Coachella, California, s-a organizat așa-numitul Carnaval al Neoanelor, un fel de after-party pentru celebrități. Printre numeroasele vedete care au participat, Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost văzuți împreună.

Se pare că cei doi artiști s-au bucurat împreună de specatcolul visual al carnavalului. Potrivit HuffingtonPost.com, DiCaprio (41 de ani) și-a ascuns destul de bine identitatea, purtând o șapcă și o pereche ochelari de soare. Deghizarea Rihannei (28 de ani) în schimb, nu a fost prea reușită, ea fiind ușor de observant cu toate că a purtat ochelari de soare cu lentile foarte mari.

Cei doi au mai fost zăriți împreună în luna ianuarie, înainte de decernarea premiilor Globurile de Aur, conform sursei citate. De asemenea, s-au mai întâlnit într-un club de noapte din Paris și au petrecut o perioadă de timp împreună în New York în luna februarie. Există deja numeroase zvonuri despre o posibilă relație amoroasă între cei doi.

Pe de o parte, Leonardo DiCaprio este momentan singur, el fiind despărțit de Kelly Rohrbach încă din ianuarie. Pe de altă parte, Rihanna continuă să ne inducă în eroare cu o presupusă relație pe care o are cu un collaborator, pe nume Drake.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe