Liam Neeson, lovit de o nouă tragedie la 10 ani după ce şi-a pierdut soţia

17 ianuarie 2019 11:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul LiamNeeson e la pământ după ce şi-a pierdut nepotul la aproape zece ani de la tragic dispariţie a soţiei sale. Ronan Sexton, fiul surorii starului, a decedat la vârsta de numai 35 de ani.

Pierderea soţiei, Natasha Richardson, în martie 2009, şi-a pus grav amprenta asupra actorului Liam Neeson, care a fost lovit recent de o nouă tragedie. Nepotul lui, Ronan Sexton, de numai 35 de ani, s-a stins din viaţă acasă, înconjurat de familie în Cushendall, Irlanda de Nord. Nenorocirea s-a petrecut la cinci ani după ce a fost rănit grav la cap în timp ce se afla la o ieşire cu prietenii. Ronan, cel mai tânăr dintre cei şase copii ai surorii lui Liam Neeson, Bernadette Sexton, a căzut în iunie 2014 de la 6 metri înălţime, de pe o cabină telefonică, în Brighton.

Se crede că era beat în momentul accidentului. S-ar fi cocoţat pe cabina telefonică din teribilism la beţie. Actorul a fost devastat când a aflat de moartea băiatului. El este foarte marcat din cauza pierderii soţiei. Au trecut 10 ani de a rămas văduv şi totuşi nu a mai reuşit să-şi refacă viaţa. Starul nu poate trece peste această nenorocire. Soţia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi în martie 2009, la vârsta de 45 de ani. Au petrecut împreună 15 ani fericiţi. Nici cei doi copii care i-au rămas de la Natasha, Micheál Richard Antonio, de 23 de ani, şi Daniel Jack, de 22 de ani, nu l-au făcut să treacă peste ceea ce s-a întâmplat.

Mai multe