Liam Payne, de la burlac râvnit la tătic împlinit

30 august 2017 11:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Liam Payne, fostul membru al trupei britanice One Direction, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, a încărcat un mesaj pe pagina personală a unei rețele de socializare în care mulțumește fanilor pentru urările primite cu ocazia zilei sale de naștere. Fanii au fost suprinși să vadă o poză cu micuțul fiu al lui Liam și al cântăreței Cheryl Cole( 33 de ani ). Fiul celor doi a venit pe lume anul aceasta în luna iunie și deja a devenit centrul universului pentru tatăl celebru.

Mesajul pe care l-a transmis Liam fanilor, cu ocazia zilei în care a împlinit 24 de ani, ilustrează schimbarea de perspectivă asupra vieții prin care trece artistul, proaspăt devenit tătic. El a renunțat la petrecerile excentrice și zgomotoase care îl caracterizau pentru a-și petrece ziua de naștere alături de familia sa și de micuțul Bear.  Artistul a demonstrat că lucrurile simple din viață sunt cele care contează cel mai mult în lume și a încărcat o fotografie cu bebelușul său. Lângă imagine a adăugat un comentariu în care afirmă că are parte de cea mai fericită zi din viața lui .

Pe Instagram , Liam a arătat fanilor săi care este motivul fericirii sale debordante. Cântărețul a urcat pe site o fotografie în care mâinile bebelușului său îț țin strâns de degete. Este de înțeles de ce imaginea a strâns milioane de aprecieri și a înduioșat inimile celor care au privit-o. Momentul a însemnat foarte mult pentru Liam, care nu a putut fi alături de fiul său de Ziua Tatălui din cauza programului său foarte încărcat și a muncii pe care o depune pentru a-și lansa primul album solo.

Fanii One Direction au fost bucuroși atunci când fostul coleg de trupă al lui Liam , Niall i-a transmis cele mai sincere urări . Unii dintre admiratori au mers mai departe, recomandându-le celor doi colegi de trupă să colaboreze pentru a lansa o melodie împreună.

Mai multe