Lindsay Lohan, cu burtica la plajă

16 august 2016 22:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a îngrăşat sau aşteaptă primul copil? Lumea vorbeşte de faptul că Lindsay Lohan are o burtică proeminentă ca şi când ar fi însărcinată. Vedeta şi-a expus recent pântecele rotunjit la plajă.

Actriţa Lindsay Lohan (30 de ani) s-a distrat în Sardinia împreună cu prietenii la scurt timp după ce s-a plâns că mult mai tânărul iubit, milionarul Egor Tarabasov (22 de ani), a fost la un pas s-o omoare, strângând-o de gât. Ea a fost fotografiată, în urmă cu trei zile, în timp ce făcea sărituri periculoase în apă de pe un iaht, în Sardinia.

Deşi a declarat că este însărcinată, iar tatăl ei, Michael Lohan, a confirmat acest lucru, diva nu s-a dat în lături să se arunce în mare de la înălţime. A fost văzută însă ţinându-se de burtă la atingerea apei, ca şi când ar fi încercat să protejeze copilul. Mama actriţei, Dina Lohan, a spus că, totuşi, diva nu ar fi gravidă.

Ea s-ar fi lăudat că aşteaptă un bebeluş ca să-l impresioneze pe Egor. Dacă nu e însărcinată, doar se preface, înseamnă că Lindsay s-a îngrăşat. S-a ales praful de silueta divei, care are în conturi o jumătate de mi­llion de dolari. Actriţa nu vrea să lămurească lucrurile, fiindcă bea şi fumează, şi toată lumea care o crede gravidă o condamnă pentru că îşi bate joc de bebeluş.

Iubitul bătăuş, cu o blondă misterioasă

Apropiaţii actriţei Lindsay Lohan spun că ea ţine încă legătura în ascuns cu Egor Tarabasov. Rusul, care este moştenitorul unei averi de mai multe milioane de dolari, a încercat s-o stranguleze la 25 iulie. El a bătut-o măr pentru că l-a acuzat că o înşală. După ce Lindsay a făcut public tot scandalul, Egor s-a decis să se afişeze cu adevărat cu o altă femeie. În timp ce actriţa făcea sărituri în apă în Sardinia, el s-a distrat cu o blondă misterioasă la St.Tropez, Franţa. 

Mai multe