Lindsay Lohan i-a rupt mâna unei asistente

22 decembrie 2010 17:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aflată la dezintoxicare, actriţei i s-a pus pata pe una dintre asiastente căreia i-a rupt mâna. Dawn Holland, victima care a acuzat-o pe vedetă că a abuzat-o fizic pe 12 decembrie, a vorbit, abia ieri, despre incident.

Citeşte şi:

Lindsay Lohan a fost dată afară din filmul «Inferno»

Şi-a mărit Lindsay Lohan buzele? FOTO

Lindsay Lohan, condamnată să se reabiliteze până la anul!

Lindsay Lohan, în industria porno pentru a-şi plăti datoriile

Dawn a depus o plângere care a ajuns pe mâna ziariştilor de la tmz. "În seara acelei duminici, Lindsay şi alte două colege au sosit târziu la centrul de reabilitare, după o noapte petrecută în oraş. Ca să nu fie văzute au încercat chiar să sară un zid. Au fost prinse de oamenii de securitate", a scris asistenta.

Dawn a fost chemată pentru a le face un etilotest. "Lindsay a refuzat, era foarte nervoasă. M-a împins, a intrat în casă şi luat un telefon ca să sune la 911. Eu am intrat şi am luat un alt telefon pentru a povesti centralistei ce se întâmplă, dar Lindsay continua să ţipe şi să înjure", spune asistenta.

Apoi Lindsay ar fi încercat să-i smulgă telefonul: "M-a apucat de încheietura mâinii şi mi-a sucit-o", a declarat Holland, poliţiei. "Vedeta mirosea puternic a alcool, deşi îi era interzis să consume", a conchis asistenta.

Actriţa umblă prin tribunale din 2007

Lindsay Lohan, în vârstă de 24 de ani, s-a remarcat în ultimii ani prin comportamentul turbulent şi o viaţă plină de abuzuri:

2007: internată de trei ori într-o clinică de dezintoxicare

2007: a petrecut 84 de minute în închisoare

2008: condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că a condus beată

2009: regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an pentru că a lipsit de la şedinţele de reabilitare

2010: condamnată la 90 de zile de închisoare pentru că a violat termenii regimului de eliberare condiţionată impus în 2007

2010: arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină.

Mai multe