Lindsay Lohan, implicată într-un accident cu barca. Ce a pățit

3 octombrie 2016 11:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Necazurile parcă se țin lanț de Lindsay Lohan (30 de ani). După ce a povestit despre problemele pe care i le-a făcut fostul iubit, acum actrița a fost implicată într-un accident cu barca în urma căruia era să-și piardă o parte dintr-un deget.

Lindsay a publicat pe contul său de Snapchat o imagine cu degetul său bandajat și o descriere în care le povestește fanilor ce a pățit.  Aceasta a fost la un pas de a rămâne fără un deget după ce i-a rămas prins în acora unei bărci, informează The Sun. Mai mult decât atât, ea nu a uitat să menționeze că medicii au fost nevoiți chiar să-i caute partea care i-a fost smulsă. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală prin care i-a fost reatașată o parte din deget.

Vara aceasta, Lindsay Lohan s-a plimbat peste tot prin Europa, în special prin diverse locrui exotice. Din păcate pentru ea, după atâtea amintiri frumoase, a rămas se pare și cu una destul de traumatizantă după ce a fost implicată în acest accident. „Aproape că mi-am pierdut un deget din cauza ancorei...Cel puțin am pierdut jumătate din el, mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit-o”, a scris Lindsay pe rețeaua de socializare.

Mai multe