Lindsay Lohan stătea cu frica iubitului milionar: „Credeam că o să îmi arunce acid în faţă”

22 septembrie 2016 18:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Lindsay Lohan (30 de ani) a fost terorizată de fostul său partener. Cei doi s-au despărțit după ce Lindsay l-a acuzat pe rusul Egor Tarabasov că o hărțuia și avea un comportament deosebit de violent.

Frumoasa actriță a mărturisit recent că se temea în fiecare moment de fostul ei logodnic, rusul Egor Tarabasov (23 de ani), care a amenințat-o că-i aruncă o substanță acidă pe față, informează The Mirror.

Cei doi s-au despărțit anul acesta din cauza unor certuri care au culminat cu un comportament violent din cauza tânărului rus. „Tocmai mă duceam la culcare, iar el a intrat nepoftit la mine în casă și a început să mă strângă de gât. Mi-a fost teamă că Egor ar putea să-mi stropească fața cu acid. am reușit să ajung pe balcon și am început să strig cât mă țineau puterile: «încearcă să mă ucidă, snuați la poliție!» Sunt norocoasă că am reușit să ajung la Moscova să pot povesti ce s-a întâmplat”, a declarat Lindsay în cadrul unei emisiuni Tv din Rusia.

La rândul lui, Egor a negat orice acuzație care i-a fost adusă. „Mi s-a adus la cunoștință că fosta mea logodnică, Lindsay Lohan, plănuiește o nouă campanie de mânjire a imaginii mele atât în presa rusă, cât și în cea internațională. Relația mea cu Lindsay s-a încheiat în iulie 2016. În lunile care au urmat, au fost numeroase încercări de discreditare a numelui meu prin denaturarea relației noastre, publicând fapte mincinoase și făcând acuzații false.”

Între timp, se pare că Lindsay s-a mutat împreună cu Dennis Papageotgiou, proprietarul unui bar și ak unui restaurant care, pretinde ea, a „salvat-o”de fostul iubit, intervenind între ei în momentul unei discuții aprinse și violente.

Mai multe