Lindsay Lohan va îngriji morţii

21 octombrie 2011 15:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lindsay Lohan nu mai scapă de probleme. Scoasă în cătuşe din sala de judecată, pentru că nu a respectat condiţiile de eliberare condiţionată, actriţa a fost trimisă să facă şmotru la morgă!

Lindsay Lohan trebuia să înceapă joi munca în folosul comunităţii la morga din Los Angeles. Ea a fost con­damnată recent pentru că nu s-a prezentat la vizitele la psiholog, conform pro­gramului de eliberare con­diţionată pe care trebuia să-l urmeze după ce a scăpat de puşcărie pentru furtul unui colier.

Însă actriţa nu a sosit dimineaţa la timp şi nu a mai fost lăsată să intre. Lindsay fusese trimisă să presteze 16 ore de curăţenie la morgă, după ce familia i-a plătit 100.000 $ cauţiune ca să nu fie dusă din nou la puşcărie. Acum, ea va trebui să compară din nou în faţa judecătorului la 2 noiembrie pentru a i se hotărî soarta.

Condamnată în repetate rânduri

La 6 iulie 2010, Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare. Pedeapsa i-a fost redusă, fiind eliberată condiţionat la 1 august 2010. În septembrie a fost depistată din nou că a consumat cocaină, ajungând din nou la închisoare.

Eliberată condiţionat, a purtat brăţară electronică de monitorizare. În aprilie 2011 a fost condamnat la 4 luni puşcărie pentru furtul unui colier, obţinând din nou eliberarea condiţionată.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Lindsay Lohan, în România după ce scapă de puşcărie

Lindsay

Lohan s-a sărutat pe gură cu mama ei

Oi

fi tu Lindsay Lohan, dar aici nu se fumează!

Lindsay

Lohan, model pentru moda din Germania

Mai multe