Lisa Marie Presley vrea să se sinucidă după moartea fiului? Fostul soţ cere custodia fetelor

29 iulie 2020 7:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu îşi revine după moartea fiului! Lisa Marie Presley are gânduri de sinucidere, a tras un semnal de alarmă fostul ei soţ, chitaristul Michael Lockwood. El vrea să-i ia fetele.

Cântăreaţa Lisa Marie Presley (52 de ani) trece prin momente cumplite de când fiul său, Benjamin Keough, de 27 de ani, s-a împuşcat mortal la 12 iulie 2020. Chitaristul Lockwood spune că ea nu mai vrea să trăiască. Este copleşită de durere şi este iminentă recăderea sa în patima drogurilor şi a alcoolului.

Nu e exclus să aibă aceeaşi soartă ca celebrul ei tată, Elvis Presley, regele Rock and Roll-ului, cântăreţul cu cele mai mari vânzări din istorie. Acesta a fost găsit mort în baie, la numai 42 de ani, la o oră după ce a ingerat un cocktail de 14 medicamente.

Lisa Marie, care nu mai are decât 16 milioane de dolari în conturi, deşi a primit o moştenire de 100 de milioane de dolari de la faimosul tată, din cauza cheltuielilor nesăbuite pe care le-a făcut, nu mai are chef de nimic. De aceea, Lockwood s-a adresat, recent, justiţiei să-i dea lui custodia gemenelor lor, Finley şi Harper, de 11 ani. El spune că fetele nu mai sunt în siguranţă lângă o mamă care ani de zile a fost dependentă de droguri, alcool şi calmante cu gânduri de sinucidere.

Lisa Marie Presley a avut patru căsnicii: cu Danny Keough (1988-1994), cu Michael Jackson (1994-1996), cu Nicolas Cage (2002-2004) şi cu Michael Lockwood (2006-2016). Ea are 3 copii: Riley, de 31 de ani, şi gemenele Finley şi Harper.

Mai multe