Lisa Niemi: «Patrick, dragule, vin după tine!»

28 octombrie 2009 16:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În vârstă de 53 de ani, Lisa a luat cuvântul cu prilejul unei conferinţe a femeilor, "pentru a-şi striga tsunami-ul de durere" care i-a zdrobit inima.

Ea a dezvăluit că, deşi ştia că soţul va muri, nu a putut niciodată să se împace cu gândul că nu va mai fi lângă ea, după 34 de ani trăiţi împreună. A luptat cu disperare, alături de el, făcând tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a învinge cancerul pancreatic.

Chiar dacă i-a spus de nenumărate ori că îl iubeşte, când era încă în viaţă, Niemi se teme că tot nu i-a mărturisit destul dragostea sa nemărginită pentru el.

"Durerea pierderii lui mi-a ajuns până în celule. Mi-a rupt inima în bucăţele, provocându-mi o suferinţă imensă. Nu mai pot să mă concentrez, nu mai pot să văd ce e în jur şi chiar mi-este greu să respir", a spus Lisa Niemi, consolându-se doar că simte că se vor reîntâlni curând.

"Se întâmplă adesea ca văduvele sau văduvii să moară la numai câteva luni după ce şi-au pierdut perechea.Acum îmi dau seama că acest lucru este firesc să se întâmple, deoarece... atunci când durerea te copleşeşte propriul tău trup nu-ţi mai aparţine", a explicat soţia lui Patrick Swayze.

Lisa a ţinut să mulţumească unor prietene care au ajutat-o să treacă prin cele mai grele momente din viaţa sa: moartea şi funeraliile starului.

Mai multe