Lucrul neobişnuit pe care Gwyneth Paltrow l-a dezvăluit despre copiii ei: „Le place de mine atunci când port blugi‟

2 noiembrie 2021 12:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Zicala „aşchia nu sare departe de trunchi‟ i se potriveşte perfect lui Apple Martin, fiica lui Gwyneth Paltrow. Tânăra, în vârstă de 17 ani, a moştenit trăsăturile angelice ale mamei sale, iar presa scrie că ar fi încântată să îi calce pe urme în industrie. Deşi relaţia dintre Apple şi Gwyneth este foarte bună, Gwyneth a uimit pe toată lumea cu o declaraţie suprinzătoare despre fiica ei.

Gwyneth Paltrow are în palmares o carieră impresionantă, dar şi o familie pe măsură. Apple şi Moses sunt copiii pe care modelul îl are cu fostul său partener, Chris Martin, cântăreţul de la Coldplay. Deşi Gwyneth şi Chris s-au despărţit, ei se înţeleg de minune, de dragul copiilor, aşa cum ei înşişi au declarat, în repetate rânduri.

Gwyneth are o relaţie model cu cei doi copii ai săi, în special cu fiica sa, Apple, care este o adolescentă în toată regula. Apple îşi doreşte să devină celebră, la fel ca mama sa şi are toate şansele să devină un model sau o actriţă cunoscută, deoarece trăsăturile sale angelice o vor ajuta pe ecran.

Citește aici continuarea.

Mai multe